Informatii despre contractul de vanzare

Prin accesarea, navigarea  sau folosirea  in orice alt mod a  acestui website accepti, fara limitari sau restrictii, termenii si conditiile de utilizare prezentate in cele de mai jos.

Informatiile oferite in cadrul prezentului site sunt in limba romana, fara  a exclude prezentarea acestora si in alte limbi. Contractul de vanzare se incheie in limba romana.

Cu privire la codurile de conduita relevante, conform art. 8 lit. e) din Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, Republicata  in temeiul art. II din Legea nr. 121/2006 pentru modificarea  si completarea Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, Legea 363/2007 cu versiunea  actualizata la 05/07/2010 privind combaterea practicilor incorecte, te rugam sa consulti legislatia  specifica  afisata pe site-ul ANPC, sectiunea „Acte normative”.

Prevederile prezentului contract la distanta  se completeaza  si cu Legea 365/2002 privind comertul electronic republicata  si modificata  si cu OUG 34/2014 privind drepturilor consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Nu sunt permise modificarile, distributia  sau vanzarea  informatiilor continute sau copiate de pe acest website, inclusiv, dar fara  a  se limita la  texte, imagini, grafica, indiferent de scopul comercial sau public al unei asemenea  activitati.

Aceste reguli se aplica pentru toti utilizatorii website-ului garantand un drept neexclusiv, netransferabil si limitat, de accesare si utilizare a  acestui website.

Definitii ale prezentului document

UTILIZATOR: orice persoana care viziteaza  si/sau interactioneaza cu site-ul dekomag.ro

VANZATOR: S.C. Stoica Global Trade S.R.L., denumita  in continuare dekomag.ro

CUMPARATOR: Orice persoana fizica  sau persoana juridica care plaseaza o comanda  in cadrul www.dekomag.ro si care a  acceptat termenii si conditiile prezentului contract la distanta.

WEBSITE: pagini web apartinand Stoica Global Trade Srl care se afla la  adresa www.dekomag.ro, prin intermediul caruia utilizatorul are acces la informatii privind produsele oferite spre vanzare de catre dekomag.ro. In cadrul www.dekomag.ro sunt puse spre vanzare la dispozitia utilizatorilor produse cu statusuri diferite de disponibilitate precum produs in stoc, produs comanda speciala, produs cu stoc 0.

PRODUSE: produsele puse la dispozitia utilizatorului spre vanzare de catre Stoica Global Trade SRL  in cadrul www.dekomag.ro

COMANDA ONLINE: comunicarea virtuala dintre vanzator si cumparator, prin care cumparatorul intentioneaza  sa  achizitioneze bunuri de la vanzator, pe care acesta din urma este de acord sa le livreze, iar cumparatorul este de acord sa le plateasca. Produsele cu status comanda  speciala, pot fi comandate de catre vanzator de la furnizor, in urma  solicitarii cumparatorului prin intermediul plasarii unei comenzi in cadrul www.dekomag.ro. Timpul de livrare pentru produsele cu status comanda  speciala va fi comunicat cumparatorului pentru fiecare produs cu status comanda  speciala  in parte.

COMANDA CONFIRMATA: comanda efectuata online prin intermediul www.dekomag.ro de catre un cumparator ale carui date de identificare, date de livrare si detalii cu privire la comanda  au fost validate fie via email, fie telefonic de catre reprezentantul nostru.

ORAR DE PRELUCRARE COMENZI: comenzile pot fi plasate online, indiferent de zi sau interval orar, in cadrul www.dekomag.ro, dar perioada de procesare a acestora se desfasoara de luni pana vineri in intervalul 09:00 – 17:00. Comenzile plasate in zilele de sambata, duminica  si in cadrul sarbatorile legale din Romania vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare in intervalul orar mentionat mai sus.

Prin plasarea unei comenzi in cadrul www.dekomag.ro cumparatorul este de acord cu forma de comunicare ulterioara (telefonica  sau electronica), precum si cu politica de vanzare online a dekomag.ro.

Orice comanda confirmata  implica vanzatorul si consumatorul persoana fizica  intr-un contract la distanta. Orice comanda confirmata  implica vanzatorul si consumatorul persoana juridica  intr-un contract de vanzare.

Momentul incheierii contractului la distanta cu persoana fizica, respectiv, al incheierii contractului de vanzare cu persoana juridica, il constituie momentul primirii mesajului de confirmare comanda  telefonic sau electronic.

Modificarea acestor termeni si conditii de utilizare

Proprietarii acestui website isi rezerva dreptul de a modifica  termenii si conditiile de utilizare prin actualizarea  acestei pagini in orice moment si fara o notificare in prealabil a utilizatorilor. Vizitarea periodica  a  acestei pagini va ofera posibilitatea de a lua la cunostinta orice modificare survenita cu privire la  termenii si conditile www.dekomag.ro. In caz de ne conformare la termenii si conditiile stipulate ne rezervam dreptul de a bloca  accesul utilizatorilor care incalca  acesti termeni si conditii sau orice alte prevederi relevante din legislatia  in vigoare.

Drept de proprietate asupra continutului acestui site

Toate materialele reproduse pe acest site, incluzand, dar fara a se limita la informatii, texte, grafica, software, unelte, produse, servicii, date, rezultate ale folosirii software-ului, reclame, nume, logo-uri precum si marci inregistrate reprezinta “continutul” acestui site fiind protejate de legea dreptului de autor, legile referitoare la marci si proprietate intelectuala, cu exceptia unei stipulatii exprese, contrare existente pe acest site. Folosirea continutului site-ului constituie o acceptare a acestor conditii si va obliga la respectarea acestora. Este interzisa modificarea, copierea, reproducerea, descarcarea, transmiterea sau distribuirea acestui continut in orice modalitate cu exceptia cazurilor permise de conditiile de utilizare sau cu consimtamantul expres si prealabil al proprietarului acestui continut.

Copyright

Legea dreptului de autor si tratatele internationale protejeaza acest site. Nimic din acest site nu poate fi reprodus sub nicio forma si in niciun fel fara o permisiune in prealabil scrisa de la compania care detine acest website. Reproducerea neautorizata a acestui site, ori a oricarei parti componente va atrage dupa sine pedepsirea conform legislatiei in vigoare.

Limitarea raspunderii

Compania care detine acest website a realizat website-ul strict ca un serviciu cu scop informativ si comercial. Transmiterea acestor informatii nu creeaza niciun fel de relatie contractuala.

Acest site poate contine erori si omisiuni pentru care nu ne asumam nicio responsabilitate. Materialele si continutul de pe acest site sunt furnizate fara niciun fel de garantie. Imaginile produselor sunt afisate pe acest site cu titlu de prezentare. Produsele efectiv achizitionate pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul prezentat al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Nu suntem responsabili pentru nicio pierdere de tip hardware, software sau de fisiere, cauzate de folosirea site-ului. Prin urmare, nu oferim nicio garantie ca site-ul, produsele sau serviciile furnizate pe site (inclusiv software-ul gratuit pentru descarcare) vor indeplini cerintele, nu vor fi intrerupte, vor fi sigure, fara erori sau ca site-ul sau serverele folosite nu au virusuri si sunt pe deplin functionale sau curate.

Achizitii produse

Caracteristicile produselor si documentatia tehnica aferenta acestora, prezentate pe site-ul www.dekomag.ro sunt puse la dispozitie de catre producatori si furnizori, iar dekomag.ro ofera suportul tehnic pentru afisarea lor.

dekomag.ro intreprinde demersuri in mod constant pentru a prezenta informatii cat mai corecte si relevante pentru produsele oferite spre vanzare. Daca preturile sau alte informatii despre produs au fost afisate gresit, ne alocam dreptul a nu onora comanda si de a anunta clientul in legatura cu eroarea intervenita, daca livrarea nu s-a efectuat.

Facturare si alte documente insotitoare comenzii

Stoica Global Trade Srl va emite pe baza informatiilor detinute si a celor furnizate  de cumparator o factura pentru bunurile livrate. Totodata, coletul va fi insotit de documentatia prevazuta de legea in vigoarea pe teritoriul Romaniei pentru produsul /produsele comandat(e), dupa caz: certificat/declaratie de conformitate, certificat de garantie, instructiuni de utilizare, etc.

Acceptarea bunurilor

Cumparatorul are dreptul sa nu accepte bunurile livrate in cazul in care acestea nu sunt conforme cu detaliile tehnice specificate in comanda. In acest caz Vanzatorul isi asuma responsabilitatea aducerii produselor la conformitate.

Forta majora

Forta majora desemneaza un eveniment imprevizibil, incontrolabil si inevitabil ce afecteaza derularea contractului dintre vanzator si cumparator. Forta majora exonoreaza de raspundere partea care o invoca.

Litigii. Legea aplicabila

Relatiile contractuale dintre parti sunt guvernate de legea romana. Orice litigiu care nu poate fi rezolvat pe cale amiabila va fi trimis spre solutionare instantelor competente.