Informatii despre livrarea produselor comandate

Livrarea produselor comandate de la dekomag.ro se efectueaza pe intreg teritoriul Romaniei, prin modalitatile de livrare prezentate in ultima etapa de finalizare a comenzii.

In cadrul fiecarei comenzi sunt specificate produsele comandate, pretul, modalitatea de plata,datele persoanei care a realizat comanda si adresa de livrare si/sau facturare.

Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru produsele livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Pentru o comunicare corecta a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in CONT CLIENT.

Prin aceasta modalitate de comunicare Cumparatorul va detine, accesand CONT CLIENT, o evidenta a facturilor emise de parketlacheie.ro, putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.

Daca aveti deja un CONT CLIENT si ati salvat adrese de livrare si facturare, acestea se vor incarca automat la completarea unei comenzi online.

Termenul de livrare pentru:

  • Produs in stoc – 1-2 zile lucratoare de la plasarea comenzii, cu exceptia sarbatorilor legale
  • Produs comanda speciala- va fi comunicat de catre un reprezentant al dekomag.ro

In cazul in care din motive independente de departamentul de logistica al partenerului dekomag.ro comanda realizata nu poate fi livrata conform estimarii furnizate, dekomag.ro se obliga sa informeze clientii asupra acestor schimbari.

Pentru orice modificare ce implica livrarea comenzii puteti sa solicitati ajutorul unui reprezentant dekomag.ro  la 0372 907 709 sau via email la office@dekomag.ro

Transport

dekomag.ro pune la dispozitie transportul produselor comandate direct la adresa clientului .Serviciul este contracost ( costul transportului va fi transmis de catre un reprezentant dekoMAG pentru fiecare comanda )

Optiunea de transport prin flota proprie  este valabila doar pentru comenzile din Bucuresti si Ilfov.In cazul comenzilor din Bucuresti si Ilfov mai mari de 450 ron transportul este gratuit .Pentru comenzi mai mici de 450 ron costul transportului este 50 ron .Cu exceptia comenzilor care au costul de transport semnalat direct in comanda 

Verificare produselor cade in responsabilitatea cumparatorului, reclamatiile ce depasesc 14 zile calendaristice de la momentul intrarii in posesie a coletului nu vor fi acceptate.

Serviciul de livrare a produselor comandate oferit de dekoMAG este asigurat cu conditia ca regulile precizate mai jos sa fie respectate.

  1. Transportul este asigurat pana in zonele in care masinile pot parca in conditii de siguranta.
  2. Transportul produselor de la masina in/la/pana la locuinta cumparatorului nu intra in obligatiile conducatorului auto.
  3. Clientul trebuie sa se asigure ca are cu cine sa descarce si sa transporte marfa in curte/casa/apartament, daca acest lucru este necesar.
  4. In situatia in care la numerele de telefon lasate de dumneavoastra nu raspunde nimeni intreaga raspundere pentru neplacerile cauzate de intarzieri apartine clientului.
  5. Daca marfa nu poate fi livrata din cauza clientului (adresa incorecta, incompleta, numar de telefon gresit etc.), urmatorul transport nu mai intra in categoria serviciului gratuit si se va face numai contra cost.
  6. Solicitarile speciale nu fac obiectul conditiilor de mai sus. Pentru o cotatie va rugam sa ne contactati la office@dekomag.ro
  7. Nu ne asumam raspunderea pentru intarzierile in livrarea marfurilor cauzate de forta majora (inundatii, cai de acces inzapezite, impracticabile etc.). In acest caz, transportul se va reprograma in functie de posibilitatile de transport.

Atentie: Conducatorul autovehiculului va ajuta la descarcarea marfii din masina, insa nu si la manipularea sa in vecinatate, de aceea va recomandam ca in cazul in care aveti marfuri voluminoase sa aveti personal pentru manipularea produselor.

Pentru alte informatii legate de livrare aveti posibilitatea transmiterii unei solicitari prin intermediul formularului de contact, pe adresa de e-mail la office@dekomag.ro