decoMAG

Intrebari frecvente

In aceasta rubrica va punem la dispozitie raspunsurile la cele mai comune intrebari referitoare la modul de achizitie, modul de plata, modul de livrare si alte informatii importante.
Am gresit datele de facturare. Se poate refactura?

In cazul in care comanda este finalizata, modificarea datelor de facturare presupune stornarea facturii initiale si emiterea unei noi facturi pentru comanda aferenta.

Refacturarea se poate face doar in cadrul aceleiasi luni contabile.

Pentru a solicita o refacturare te rugam sa ne contactezi si sa ne transmiti atat datele comenzii ce trebuie refacute, cat si noile date de facturare.

Am primit un produs defect/deteriorat. Ce pot sa fac?

In cazul produselor vandute de www.parketlacheie.ro receptia calitativa si cantitativa a produselor se face la primirea acestora. Se verifica integritatea ambalajelor, cantitatile – numarul de bucati conform documentelor de insotire. Daca sunt diferente sau produse deteriorate puteti refuza receptia lor sau puteti lua legatura cu noi pentru schimbarea partiala sau totala a produselor si/sau completarea cantitatilor. Ulterior receptiei nu sunt acceptate reclamatii pentru produse defecte (altele decat defecte/vicii ascunse) si/sau produse lipsa.

Cand se livreaza comanda mea?

De fiecare data cand predam curierului comanda ta vei primi un email care va contine data estimativa de livrare. Statusul comenzii poate fi urmarit in timp real folosind codul de tracking.

Nu am primit factura. Ce pot sa fac?

Te rugam sa ne contactezi si retrimitem factura in varianta electronica.

Nu am primit certificatul de garantie. Ce pot sa fac?

In cazul in care nu exista un certificat de garantie in contul tau si nu ai gasit unul nici in colet, te rugam sa ne semnalezi acest aspect in maxim 48h de la primirea coletului.

Cum aflu daca produsul e eligibil pentru retur?

Orice produs comercializat de noi poate fi returnat in termen de 14 zile de la data livrarii, completand formularul de retur.

Un produs este eligibil pentru retur daca se afla in aceeasi stare in care a fost livrat (nu prezinta: zgarieturi, deteriorari, accesorii lipsa, ambalaj incomplet).

Nu pot fi returnate produsele care au in site statusul “comanda speciala“. Aceste comenzi sunt produse – achizitionate special pentru tine si nu pot fi returnate.

In cat timp primesc banii inapoi in urma returului?

Banii se vor returna in termen de maxim 14 zile de la primirea produsului la sediul parketlacheie.ro. Suma aferenta comenzii va fi livrata in contul indicat la completarea formularului de retur.

Daca plata a fost efectuata cu card bancar online, restituirea sumei aferente comenzii se va efectua in contul respectiv.

Cum pot anula sau modifica o comanda activa?

Daca nu ai primit inca produsul pe care l-ai comandat si vrei sa anulezi comanda, te rugam sa ne contactezi.

Am primit un alt produs decat cel comandat. Ce pot sa fac?

Daca ai semnalat eroare la momentul receptiei marfii, iti recomandam sa refuzi coletul la livrare.