Blog

Faimosul clic din plastic pe latura scurta

Vreau sa va povestesc despre faimosul ” clic di plastic pe latura scurta „, cu care este echipata pardoseala SPC The Floor. 

 

Sistemul de imbinare 5G Valinge se referă la o tehnologie inovatoare de imbinare a podelelor, care a fost dezvoltată de compania suedeză Välinge Innovation.

Acest sistem de imbinare se bazează pe o formă de imbinare numită „tehnologie de clic”, care permite conectarea rapidă și ușoară a podelelor. În cazul sistemului de imbinare 5G Valinge, tehnologia de clic este îmbunătățită prin utilizarea unei forme de închidere cu blocare verticală. Această tehnologie este denumită „tehnologie de blocare cu forță unică”, deoarece utilizează o forță unică pentru a fixa podeaua în poziție.

Sistemul de imbinare 5G Valinge este utilizat în principal pentru podele laminate premium. Acesta oferă o serie de beneficii, inclusiv o imbinare puternică și sigură, care previne îmbinarea insuficientă sau deteriorarea podelei din cauza fluctuațiilor de temperatură și umiditate.Sistemul de imbinare 5G Valinge este cea mai avansata tehnologie de imbinare a placilor laminate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *