Blog

Cum imi stabilesc bugetul pentru pardoseala ?

Definirea bugetului Cum știu ce am nevoie și cât de mult îmi trebuie ? Crearea unui buget pentru pardoseli dekoMAG știe că lumea pardoselilor este o industrie uriașă, cu alegeri aproape nelimitate, iar demararea unui nou proiect de pardoseli poate fi o sarcină descurajantă. Înțelegem. Este ușor să te pierzi în pragul diferitelor mărci, stiluri, materiale, construcții și aspect.

A avea prea multă varietate poate fi la fel de rău ca să nu ai suficiente. Din fericire, dekoMAG este aici pentru a vă ajuta. Ajutăm clienții cu consultanță în proiectare și răspundem la întrebările dificile . Cu ajutorul nostru, vei avea toate răspunsurile la întrebările, opțiunile tale pentru a intocmi un buget realist. Planificarea proiectului În magazinele dekoMAG , nu suntem doar experți în instalarea pardoselilor; toți membrii personalului nostru sunt familiarizați cu procesul de planificare a unui proiect. Toți cei de la dekoMAG sunt aici pentru a vă ajuta să configurați un proiect care sigur se va încheia cu podeaua visurilor tale. Indiferent dacă , căutați mocheta, podele laminate, gresie, faianță, vinilă de lux,compozit piatra&pvc magazinele dekoMAG au exact ceea ce căutați la prețuri competitive. Dacă aveți în vedere o nouă opțiune de pardoseală pentru casa dvs., există multe planuri de făcut înainte de începerea renovării, motiv pentru care am adunat câteva sfaturi pentru a vă organiza organizat.înainte de a incepe,citeste mai departe pentru a afla ce trebuie să faci în avans pentru a te asigura că instalarea de pardoseală merge cât mai bine posibil.

Închideți-vă bugetul Poate părea evident, dar mulți proprietari de locuințe nu reușesc să-și stabilească bugetul înainte de a începe proiectul împreună. Dacă vă gândiți să instalați pardoseală nouă, asigurați-vă că știți exact cât veți putea cheltui, deoarece acesta este punctul de plecare . Dacă stii în avans ce buget ai un profesionist pentru pardoseli te poate ajuta mult mai ușor sa facei o alegere în stabilirea sferei și stilului proiectului. În plus, având în vedere un buget determinat, stabilirea unui program va fi usor de facut. Selectarea unei opțiuni de pardoseală potrivite pentru bugetul dvs.

Cea mai mare parte din bugetul proiectului dvs. de pardoseală se va baza pe tipul de pardoseală selectat, astfel încât alegerea produsului este cu siguranță o componentă majoră a etapei de planificare. Luați în considerare spațiul pe care trebuie să-l acoperiți, precum și ce opțiune de pardoseală va funcționa pentru casa ta. În ultimii ani, există o serie de produse accesibile care imită unele dintre opțiunile de pardoseală mai scumpe, cum ar fi pardoselile laminate , care ar trebui să vă ajute să lucrați în acel buget pe care l-ați stabilit. Dacă vă place aspectul pardoselilor din lemn de esenta tare, dar nu aveți destul bugetul pentru a-l face să funcționeze, uitați-vă la pardoseli laminate. În mod similar, dacă sunteți interesat de aspectul pardoselilor din piatră naturală, dar doriți să cheltuiti mai putin pe montaj / acesorii luati in calcul produse grozave, cum ar fi placile de compozit piatra & pvc .

Setați-vă planul și rămâneți la el -După ce ați determinat opțiunea pentru buget și planificare, este timpul să cimentați planul cu un profesionist în instalare. Indiferent dacă ați avut unul dintre consultanții noștri în domeniul amenajării interioare, vă ajută să selectați o opțiune de pardoseală sau dacă ați făcut cercetările pe cont propriu, planul te ajuta sa pui in opera in timpul stabilit Schimbarea în mijlocul unei renovări cauzează întotdeauna costuri și dureri de cap suplimentare, puenti in aplicare planul doar dupa ce te asiguri ca toti cei implicati (familia) sunt de acord cu el .

La final dar nu in ultimul rand , fii pregătit pentru neașteptat. Ia in calcul cel putin 5% din buget pentru pierderi. De asemenea, există întotdeauna posibilitatea ca atunci când schimbi o pardoseala anterioara , sapa de dedesubt sa nu fie in conditii optime Chiar și cu cele mai bine stabilite planuri, pot apărea viraje neașteptate, deci planificați în avans situatiile neprevazute .

Contactează-ne Ne-am angajat să oferim clienților noștri din zona Bucuresti cele mai bune podele de la brandurile de top, dar și resursele și know-how-ul pentru a ne asigura că instalarea lor merge bine. Speranța noastră este ca tu și familia ta să vă bucurați de noua pardoseală pentru anii următori!

Pentru asta , dekoMAG te ajuta sa alegi , montezi , intretii pardoseala ta dar iti ofera si garantie pentru tot ce achizitionezi + asigurare pentru bunurile din locuinta ta ! te asteptam in magazinele dekoMAG !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *