Blog

Ce este clasa de trafic ?

Haideti sa vorbim despre clasa de trafic, sunt convins ca toata lumea stie ce este si cum este ea clasificata dar o recapitulare nu strica niciodata. Am pus mai jos o mica prezentare a clasei de trafic pentru pardoseli laminata .

 

Clasa de trafic pentru pardoseli laminate reprezintă o clasificare a rezistenței acestui tip de pardoseală la uzură și trafic. Această clasificare este utilizată pentru a indica nivelul de trafic pe care îl poate suporta un anumit tip de podea laminata și pentru a ajuta consumatorii să aleagă un produs potrivit pentru nevoile lor.

Clasa de trafic este determinată pe baza unor teste de laborator care evaluează rezistența la uzură a parchetului laminat. În general, clasa de trafic variază între 21 și 34, cu o valoare mai mare indicând o rezistență mai mare la trafic.

Iată o scurtă descriere a claselor de trafic pentru podele laminate:

  • Clasa 21: potrivită pentru camere cu trafic foarte redus, cum ar fi dormitoarele sau camerele de oaspeți.
  • Clasa 22: potrivită pentru camere cu trafic redus, cum ar fi camerele de zi sau de studiu.
  • Clasa 23: potrivită pentru camere cu trafic mediu, cum ar fi holurile sau bucătăriile.
  • Clasa 31: potrivită pentru traficul mediu-până-la-intens în spații comerciale sau cu trafic intens în locuințe.
  • Clasa 32: potrivită pentru traficul intens în spații comerciale sau cu trafic foarte intens în locuințe.
  • Clasa 33: potrivită pentru traficul foarte intens în spații comerciale sau publice, cum ar fi magazine, birouri sau săli de așteptare.

Este important să le sugeram clientilor nostri sa aleaga podeaua laminata potrivit pentru nevoile lor și pentru nivelul de trafic din casa sau spațiul comercial. O clasă de trafic mai mare nu garantează neapărat o durabilitate mai mare, deoarece există și alți factori care pot afecta rezistența și durabilitatea podelei, cum ar fi calitatea materialelor, metoda de instalare și îngrijirea regulată.

Pardoseala SPC The Floor are clasa de trafic 3.3 comercial intens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *